Maa(lla)ilma

Runoilija Sielulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neFilopasofi.
 

Minulla on vanhan ihmisen unelma
Jonka paikalla vielä tänään on metsää

Toiset tahtoo odottaa,
Laitetaan nyt ensin vähän
Valokuitua ja laajakaistaa
Sitten voidaan nauttia maasta.

Kesälomalaiset!

Minä taas kutsuisin tuttavia jokitörmältä
Ja jos ääni kantautuukin kauas,
Tulkoon vaan, kuka kuulee;ja mielellään!
- Ei meillä tuntemattomia ruukata olla.

Minun huomennani on kotiintulon unelma
Sen joen huomassa, silloin sillä paikalla,

Sen joen rannalla...

On vieläkin metsää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot