Nimetön

Runoilija Emppu101

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina kun luulet, ettei toivoa ole
Että värit katoavat
Ja putoat
Rakkaat auttavat
 

Kuohuvat kosket

Metsän puiden humina

Puun runkoa kun kosket

On sen hengitystä matala kumina

Tunnet metsän ympärilläsi

Jos vain pysähdyt

Ja kuuntelet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Metsän hiljaisuus
kutsuu kuuntelemaan kun
sade pisaroi
lehvältä lehvälle kuin
runoystäväin kuiskeet

Tämä on hieno!

Wau! Todella makea runo! Pidän kovasti!

 

Käyttäjän kaikki runot