Kesän kauneus

Runoilija Emppu101

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina kun luulet, ettei toivoa ole
Että värit katoavat
Ja putoat
Rakkaat auttavat
 

Kesän kauneus
On aina läsnä
Kylmimoänä talvena
kuin kosteana syksynä
Se ei katoa
Se säilyy
Sydämmissämme

Selite: 
Tuota kesä saa minut tuntemaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo on aivan totta.Vaikka ulkona paukkuisi pakkanen sydämmessä ja mielessä voi silti olla kesä.Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot