Kosmiset kyyneleet

Runoilija Emppu101

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina kun luulet, ettei toivoa ole
Että värit katoavat
Ja putoat
Rakkaat auttavat
 

Seison kalliolla

Katson kaukaisuuteen

Mietin maailmaa

Sen tilannetta

Jos maailmankaikkeus pystyisi

itkemään lapsiensa takia

se itkisi kosmisia kyyneleitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyylisi kirjoittaa on kiehova! Sanat sopivat todella hyvin yhteen ja kokonaisuus on kiehtova!

 

Käyttäjän kaikki runot