Hyvästi

Runoilija Emppu101

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina kun luulet, ettei toivoa ole
Että värit katoavat
Ja putoat
Rakkaat auttavat
 

Itkin sinä päivänä

Siskoni ei

Jätän ikuiset jäähyväiset

Ja ajattelen

Nyt en enää koskaan tunne hänen syliään

Kun muumien mörkö ilmestyy

Ei hän kiedokkaan minua turvalliseen syliinsä

Hyvästi

Jään kaipaamaan ainiaaksi

Selite: 
Mun ukista toi kerto...
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja muistot säilyvät aina.

 

Käyttäjän kaikki runot