Hyvästit jätän ainiaaksi

Runoilija Emppu101

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina kun luulet, ettei toivoa ole
Että värit katoavat
Ja putoat
Rakkaat auttavat
 

Katson eteenpäin
enkä näe sinua.
En tunne sinua
Koska olet lähtenyt.
Ja minä olen hyvästellyt.
En sinun halunnut lähtevän,
mutta kohtalo
ei välittänyt kivustamme.

Selite: 
Herkkä ja itsetekemäni.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot