Tulevaisuus

Runoilija Emppu101

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina kun luulet, ettei toivoa ole
Että värit katoavat
Ja putoat
Rakkaat auttavat
 

Alussa
Emme tiedä mitä haluamme
Emme odota
mahdollisuuttamme
Sitten se valkenee
Tulevaisuus eteen aukenee
Ja tiedät kuka olet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valaistumisien hetkiä luvassa lisää.
Onnittelen tästä ja myös syntymäpäiväsi johdosta! @-->-->--(

 

Käyttäjän kaikki runot