Nimetön

Runoilija Annastiina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä kahvi kupin pohjalla,
kuivunut kaakao tiskaajaa odottaa,
Murusia sohvalla, sohvassa tahroja.

Tietokone raksuttaa, ei rauhaa saa,
hiusväriä pitkin vessan lattiaa,
makaronilaatikkoa jääkaappi notkollaan.

Vaatteita keskellä lattiaa!
Eikö se salille meno voi odottaa!
Paidat edes voisit viikata!
Ja sinä joskus minua kuunnella!

Mutta mennään nyt jo nukkumaan,
toistemme syliin tuhisemaan.
Siinä on paikka ja siinä on hyvä,
oma turva,
syliin käpertyvä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot