Nimetön

Runoilija Annastiina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Räjähtävät vuodet
raskaat silmäluomet

korallinpunainen huulikiilto
persikan makuinen

jätesäkkejä nurkassa
kahden kodin välissä

suklaajäätelöä suupielissä
paljaita sääriä kirjan kannessa

ja pieni ikävä

Selite: 
öö...sekavaa mitä tuleekaan mieleen... =)
Kategoria: 
 

Kommentit

sekavista ja irrallisista lauseista on kuitenkin koostunut komea teksti, joka jättää jälkeensä juurikin ikävän ja sen tunteen miten ikävä sekoittaa kaikki ajatukset.

 

Käyttäjän kaikki runot