Pikkuiselle

Runoilija Annastiina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Tuuditamme sinut unen siniseen laaksoon,

varjelemme yön hämärältä, jotta

pienet varpaasi jaksavat päivän temmeltää.

Katselemme sinua kun hymyilet Auringon kanssa kilpaa,

se on meidän onnemme,

ruusunlehtiä laskemme suloisten askeleidesi alle hiljaa.

Käsillämme johdatamme sinua elämäsi tiellä,

rohkea poikamme,

missä tahansa olet, olemme mukanasi siellä.

Silmiesi loiste on meille kirkkainta kultaa,

isän ja äidin aarre arvokkain,

unelmien siivet saakoot pikkuistamme kantaa.

Selite: 
Runonen onnittelukorttiin pienokaisen johdosta <3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan kaunis herkkä runosi

Jotain niin ihanaa että liikutuin ihan. Ihania sanoja kirjoitat pienelle. Suosikkeihin kops vaan.

 

Käyttäjän kaikki runot