Paratiisi

Runoilija Annastiina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Selkäsi vahva kaari
käsieni alla kuuma,
kohti kapeaa vyötäröä
täydellisiä pakaroita
tavoittaa.

Yöllinen paratiisini
on sinun allasi vavista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelkistetyn Sensuelli runo.
Hieno.

Pelkistetty, upea ja kauniin tosi.

Hieno runo "Paratiisista".

 

Käyttäjän kaikki runot