Tahdon

Runoilija Annastiina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdon maistaa kaakaon huuliltasi,
hengittää nukkuvaa niskaasi.

Tahdon kuunnella kanssasi pauhaavaa sadetta,
levätä kesältä tuoksuvassa ruohikossa.

Tahdon tuntea ihollasi leikkivän auringon,
hiekan varpaiden välissä.

Tahdon nähdä vierelläsi jokaisen pimenevän illan,
herätä peittosi alta raukeaan aamuun.

Tahdon jakaa kokonaisen elämäni kanssasi,
kädessäni kantaa sinun sydäntäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot