Nimetön

Runoilija Annastiina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silloin kun sanoja ei löydy, niin

hiljaisuus kyllä hoitaa puhumisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti täydentävästi sanottu

katseet kertovat totuuden.

Näin minä sen ajattelen.

Hyvä oivallus, tottahan tämä on. Toimii niin hyvässä kuin pahassa

...joskus sanat ovat liikaa, sen voi vain tuntea...

Tämä on kyllä usein totta!
Niin menee elämä!

Tervetuloa suomeen.

 

Käyttäjän kaikki runot