Vene

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

Mieli on kuin karannut vene, ajelehtii kaikkialla vailla määränpäätä.
Se aallokon armoilla suunnistaa, tuulen mukana menee eteenpäin.
Tyynellä se on paikoillaan, myrskyssä liikkuu poukkoillen.
Hauraana se odottaa, pysäkkiä seuraavaa.
Kohta se pysähtyä saa, myrsky ja tuiverrus on tyyntynyt.
Mieli on kuin vene, yhtä helppo kuljettaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot