Pikkuhiljaa täynnä

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

Mun sisäl on paskaa, nyt jo aivan liikaa.
Mun sisäl on tavaraa, mä haluisin huutaa.
Mä en jaksa puhuu, mä en jaksa pyytää.
Mä tarviisin apua, mä tarviisin tukee.
Mut mä en saa, vaikka mä pyydän.
Mä oon ennenkin tehny tän, mä oon ennenki kasannu kaiken.
Musta tuntuu et mä en jaksa kauaa, musta tuntuu et maailma tuhoutuu.
Mä alan olla niin loppu, mä alan olla niin kulunu.
En enää vaan jaksa, en enää vaan tahdo.
Haluun heittää kaiken hukkaan, tahdon hylätä kaiken.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot