Mielenkiinto

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

Kärsimystä haluamme nähdä, kipua haluamme tuntea.
Sellainen ihminen on, sairas mieleltään.
Nautimme toisten tuskasta, emme sitä kellekään myönnä.
Nautimme kun toinen vääntelee kivusta, tykkäämme seurata sivusta.
Parasta viihdettä meille on, katsoa toista maahanlyötynä.
Kivun ei tarvitse fyysistä olla, henkistä on aivan yhtä ihana katsella.
Katsomme toisiamme ylempää, kuin olisimme jumalia.
Emme pyri auttamaan, emme näe syytä.
Mieluummin aiheutamme lisää tuskaa, se on niin paljon helpompaa.
Tuskalle me elämme, olemme sairaita kaikki.
Toisen tuskaa vain on helpompi katsella, itse koettu tuska sattuu omalle kohdalle.
Itse emme halua satuttaa, on vain mukavampi katsella.
Olemme Helvetin sairaita, siitä me nautimme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot