Hento Olemus

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

Anna ajatusten virrata, ole kumminkin tässä.
Anna mielikuvituksen lentää, pysy itse maassa.
Näytä itsellesi, tutki itseäsi.
Sinun pitää löytää rauha, mieli ja keho harmoniaan.
Ajattele mitä sinulla on, älä kadota itseäsi.
Sinä pystyt siihen, ei ole huolta.
Sinä olet vahvempi kuin tiedät, sinun vain pitää löytää itsesi.
Anna itsellesi aikaa, älä tuhlaa sitä.
Aika itselle on tärkeää, ajan oppiminen on tärkeintä.
Turhaa murehtia mennyttä, se ei ole täällä.
Siitä on jälkensä, mutta olethan elossa.
Sinä olet sinä, luota itseesi.

Selite: 
Sinulle, ystäväni
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos. kaunis totuus runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot