Oodi Chillille oluelle

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

Silmiisi katson, näen palon.
Silmiisi katson, näen himon.
Silmistäsi näen, vain minä mielessäsi.
Silmäsi sen kertovat, haluat minua.
Lähestyt minua varoen, kuin mies naistaan.
Lähestyt päätäni hellästi kurottaen, hatarasti hapuillen.
Ajattelet, tarvitset apua.
Etsit apua, löydät sen.
Löydät avaimen, pääset sydämeeni.
Asetat avaimen paikoilleen, avaat minut.
Asetat minut huulillesi, otat ensiaskeleen.
Lasket minut alas, huohotat. "
Olet minun", tokaiset.
Tiedän olevani, olenhan oluesi, Kylmä Karhu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot