Tyttäreni

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

Nukut kauniisti, vain riepu päälläsi.
Talossa on täysi hiljaisuus, sinä saat rauhan.
Katson sinua kun nukut, katson että olet rauhassa.
Tuhinasi täyttää huoneen, tuhinasi tulee sydämeeni.
Ihanimpia hetkiä ovat nämä, tiedät olevasi turvassa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot