Läheisyys

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

itketään yhdessä, katsotaan toisiamme silmiin.
romanttisesti, käsikädessä.
nojataan toisiimme, halataan toisiamme.
luetaan yhdessä kauniita runoja, runoja rakkaudesta ja kivusta.
näytetään maailmalle, olemme rohkeita.
me näytämme kaikille, keitä me olemme.
istumme kalliolla, aurinko laskee taaksemme.
aurinko huutaa nimiämme, kuu alkaa tulla esiin.
kuu maalaa nimemme kauniisti taivaalle, aurinko saa jo väistyä.
käymme makuulle, sammaleen päälle painaudumme.
käännyt minua kohti, kyljellesi asetut.
paijaat päätäni, piirrät ihollani.
kätesi juoksee kehollani kauniisti, sormesi piirtävät kuvia selkääni.
nukahdan viereesi, otat minut lähemmäs.
kuiskaat korvaani, "olen sinun, aina"
nukahdat siihen, tästä tulee totta.

Selite: 
"Taiteilijan" mieli on outo kun kaikenlaista päähän juolahtaa ilman syytä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot