APUA!

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

Ei tätä kukaan ymmärrä, vaikka mä kuinka selitän.
Ei tätä kukaan tajua, vaikka mä miten puhun.
Ei tätä kukaan älyä, vaikka mä huudan apua.
Multa loppu psykologi, en halunnu lääkkeitä.
Mulle sano psyko, en mä tarvii sitä.
Mä oon kuulema terve, mun nuppi on kunnossa.
Miks mä meinaan pyörtyy, jos kahvit kaatuu?
Miks mulle tulee paha olo, jos mä myöhästyn jostain?
Miks mun keho reagoi stressiin, just niinku ei pitäs?
Mä haluun täältä pois, ei oo järkee elää.
Kukaan ei tajuu, miten vaikee mun on olla
Kukaan ei ymmärrä, miten mua ahdistaa.
Mä olen isä, mun lapsi tarvii mua.
Mä olen lapsestani ylpee, niinkuin kaikki isät.
Mä en haluis puhuu tälläsii, mä tarviin apua.
Mulla on kuolemanhalu päivittäin, mä oon saatanan sairas.
Mä en sais aatella tälläsii, mun lapsi tarvii mua.
Mut silti, mä haluun pois.
Aivan sama mitä tapahtuu, mä haluun vaan helvettiin täältä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot