Tänään.

Runoilija Rinsessasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja elämästä, omastani ja muidenkin. Totuuksia ja unelmia. Itkua ja naurua.
 

Huoli.
Päivän päälimmäisin tunne.

Epätietoisuus.
Päivän ahdistavin asia.

Levottomuus.
Päivän olotila.

Aamulla päivä uusi.

Selite: 
Ei niin hyvä päivä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunnelmia. Epätietoisuus jostain tärkeästä asiasta ahdistaa kyllä niin paljon, ettei osaa edes kuvailla. Levottomuus, kuin tuhat sudenkorentoa lepattais rinnassa :/ Suosikkeihin kopsahtaa..

Jotain minun joidenkin aamujen olotiloista olet vanginnut runoosi, pidän tästä.

Ja kiitokset kommentistasi :)

Tuttuja tunnelmia. Epätietoisuus jostain tärkeästä asiasta ahdistaa kyllä niin paljon, ettei osaa edes kuvailla. Levottomuus, kuin tuhat sudenkorentoa lepattais rinnassa :/ Suosikkeihin kopsahtaa..

Jotain minun joidenkin aamujen olotiloista olet vanginnut runoosi, pidän tästä.

Ja kiitokset kommentistasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot