Taivas

Runoilija Rinsessasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja elämästä, omastani ja muidenkin. Totuuksia ja unelmia. Itkua ja naurua.
 

Kun lähdin kotiin oli vielä valoisaa.
Huomasin hämärän.
Pian tuli pimeys.

Lähtiessäni taivas oli vaaleanpunainen, kaunis.
Härämän laskeutuessa se tummeni.
Pimeyden koittaessa syttyi tähti.

Kotitiellä ajaessani huomasin;
Siron kuunsirpin,
vieressään taivaan kirkkaimman tähden.

Silloin ajattelin, miten pienestä voi tulla onnelliseksi.

Selite: 
Elämä menee omia aikojaan. Mutta välillä on hyvä pysähtyä, miettiä mitä oikeasti tuntee, mistä välittää.
Kategoria: 
 

Kommentit

samalta näytti meilläkin päin ihania nää luonnontaiteet

 

Käyttäjän kaikki runot