Minun kesäni.

Runoilija Rinsessasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja elämästä, omastani ja muidenkin. Totuuksia ja unelmia. Itkua ja naurua.
 

Sydämmeni ei ole kesä tunnelmassa.

Koska kesään kuuluu aurinkoinen ulkoilma, hyvöt ystävät, luonto ja nautiskelu.

Olen vankina neljän seinän sisällä, omasta tahdostani.
Yksin vieraassa paikassa.

Odotan viikonloppuja, kuin kuuta nousevaa, jotta pääsen rakkaitteni luo.
Kotiin.

Sunnuntaisin päätäni viiltää ajatus palata takaisin.

Päivästä toiseen.
Kunnes syksy koittaa.

Rahan takia ihminen tekee paljon asioita, mitä ei edes muuten haluaisi tehdä.

Työt.

Vankilani.

Selite: 
Raha. Kesä. valinta on minun.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot