Olen seonnut.
Viimeisetkin järjenrippeet kadottanut.
Mietin tulevaisuutta.
Odotan,
että saan olla kanssasi.
OIKEASTI.
En jaksa enää leikkejä,
turhaa pelleilyä.
Pelkään toisinaan.
Toivon,
että tää todellista olisi.
Loppuun saakka.
Selite:
Sekaisin sinusta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä kertoo niin myös siitä mitä itse ajattelen.
Niinhän se on. Itsensä tuntee parhaiten itse ! Tämä oli kiva runo <: