Kuinka?

Runoilija Rinsessasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja elämästä, omastani ja muidenkin. Totuuksia ja unelmia. Itkua ja naurua.
 

Paha olosi.

Tunnen sen.
Nään sen.
Kuulen sen.

Haluaisin kovasti auttaa.
Olla tukenasi.

Mutta kuinka voisinkaan helpottaa mieltäsi ?

Selite: 
Läheisen vierestä seuraaminen, kun kaikki ei ole hyvin ...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot