Koska tämä loppuu ?

Runoilija Rinsessasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja elämästä, omastani ja muidenkin. Totuuksia ja unelmia. Itkua ja naurua.
 

Inhoa.
Tätä oloa.
Tätä mielentilaa.
Tätä epätietoisuuden tunnetta.
Levotonta.

Toistan itseäni.
Taas kerran.
Sekaisia mielentiloja.
Tuhoisia ajatuksia.

Kiitos ja anteeksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot