Talvea.

Runoilija Rinsessasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja elämästä, omastani ja muidenkin. Totuuksia ja unelmia. Itkua ja naurua.
 

Koiran pissat valkoisissa penkoissa.
Hiekan murut jään pinnalla.

Sumuinen taivas.
Hiljaiset puut.

Pilkkijöitten reiät joen jäällä.
Lumiset parkkipaikat.

Kiireiset punaposkiset ihmiset.
Narskuva lumi kengissä.

Voisiko tämä talvi jo mennä?
Väistyä kevään tieltä?

Keväällä herään eloon.

Selite: 
Kevättä kaivatessa. Linnun laulu ja kevään tuoksu. Jotain parasta!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot