Veneellä

Runoilija Vladimir Harmaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ojennan käteni, ravistan ja hedelmistään runo tunnetaan
 

Moottori tuulen halkoo
pärskeet
vesi ruoskana kasvoille
viima veitsenä
karikoita uhmaten
vaan minä nauran
huudan tuuleen
hän minua laiturilla odottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan raikas tunnelma runossasi.

Jeeeeee! Esikoiseni nimi!

Kohti rakkauden satamaa ;=)
Hieno on tunnelma.

 

Käyttäjän kaikki runot