Nuo päivät ja yöt

Runoilija Vladimir Harmaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ojennan käteni, ravistan ja hedelmistään runo tunnetaan
 

Nuo päivät kuluivat verkalleen
vasta ilta toi sinut luokseni
ja aamulla jälleen sinä katosit
sen kaupungin vilinään

Sain sinulta viestin sähköisen
kerroit että aina vaan
sinä minua ajattelet
ja viestisi loppuun lisäsit sen merkiksi
punaisen sydämen

Sinä kirjoitit ettei koskaan
sammu tulesi, joka sulatti
minuun kertyneen lumen ja jään

Niin verkalleen kuluvat päiväni taas
ja illat sinua muistellen
ja unessani sinä toisinaan kerrot:
Sinua rakastan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot