Uniini tuli tyttö

Runoilija Vladimir Harmaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ojennan käteni, ravistan ja hedelmistään runo tunnetaan
 

vanha haava omasta syystäni
mutta tarvittiin lukemattomia unia,
joihin hän ei tullut
kulutettiin vuosia, tuhlasin tähtiä
ja joskus olimme hyvin lähellä, mutta
minua veti pohjoinen, häntä etelä
enkä nyt tiedä kenen unia kulkee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, pidin kovasti.

Tyttönen tuo onnen hetken tänäänkin!

Elämän haavat on kipeitä. Unessa voi olla lohtu. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

 

Käyttäjän kaikki runot