Mihin pyritkään

Runoilija Vladimir Harmaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ojennan käteni, ravistan ja hedelmistään runo tunnetaan
 

kun käännyt toisaalle, et
kosketa
sanot kiirettä tässä
et jaksa
väistät
kuin kuumaa rautaa

minua
jotenkin syytät

etten pysynyt
viivyin ja
jäin matkalle

niin minua syytät
riepotat
huudat perään
kaikenlaista puhelet minusta
oudoille tutuillesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuntuu tutulta, jotain omista tunteistani, ajatuksistani, löydän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot