Syyslehtien aikaa

Runoilija Vladimir Harmaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ojennan käteni, ravistan ja hedelmistään runo tunnetaan
 

Lasken kädestäni kultaa
se hyppää kaiteelle
siitä maahan
juoksee hiekkalaatikolle
nauraa
hopea solisee
timantteja
ja minä lupaan elää ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihanan kaunis runo:)

Vauhdikas, mystinen runo! Pidän

Onnellisena
kullan kimalluksesta
nyt harmain hapsin

Valtavan kaunis runo !!

 

Käyttäjän kaikki runot