Kuljin öisiä katuja

Runoilija Vladimir Harmaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ojennan käteni, ravistan ja hedelmistään runo tunnetaan
 

ja aamun alkaessa muistuivat mieleen
samanlaiset ajat, jolloin oli
ihan mukava jakaa lehtiä
ihmisten luukkuihin
Mutta tämä oli kyllä ihan toisenlaista
ilma oli tavallaan kevyttä
ja asvaltti vieri jalkojen alla
ja oli jano kuumien tuntien jälkeen
Kun tallasin pikkuhiljaa heräävän
kaupungin halki, mietin
onko tämä rakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun asvaltti vierii jalkojen alla, niin ei se voi olla kuin rakkautta :D

Hyvää synttäripäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot