Sitäkö tämä on

Runoilija Vladimir Harmaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ojennan käteni, ravistan ja hedelmistään runo tunnetaan
 

Kuljen öisiä katuja
ja aamun alkaessa muistut mieleen
samalla kuva varhaisista ajoista
miten jaoin lehtiä ihmisten luukkuihin
Mutta tämä on kyllä ihan toisenlaista
Ilma liukenee
Aasvaltti ritisee jalkojen alla
Janottaa kuumien tuntien jälkeen
Tallaan pikkuhiljaa heräävän
kaupungin halki miettien
onko tämä rakkautta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot