Lämmität ja poltat

Runoilija Vladimir Harmaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ojennan käteni, ravistan ja hedelmistään runo tunnetaan
 

Aurinko laittaa liikkeelle tuulen
tuuli nostaa aallot
ja aallolta toiselle
keinumme

Keinumme nostaa aallot
ilman liikkeen tuuleksi
ja aurinkona lämmität
poltat sylissäni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot