Lyhyt balladi syksystä.

Runoilija Hänki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kortit on jo jaettu.
 

Aamu punaisena nousee
sekoittuu usvaan kalpeaan
hetki sitten maidonvalkeaan.

Mitä se meille tarjoaa?
Aivan uuden
olevaisuuden
Lehdet puista putoaa.

Varjot roikkuu laiskoina kantapäissä
ja roistot hirressä.

Selite: 
Istuin aamutupakilla ja rupesin vain laulelemaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa sanailua
erilainen

Hauska ja oivaltava, pidin .😂 
 

Käyttäjän kaikki runot