Viestintuoja

Runoilija Hänki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kortit on jo jaettu.
 

Hiljaa!
Ei enää kysymyksiä, kiitos.

Onko tämä todellisuus?
En tiedä! Ei enää kysymyksiä!
Olen vain vaivainen viestintuoja.

Miksi tämä kaikki tapahtuu?
Ei enää kysymyksiä!
EI!

Miksi hän kuoli?
        Miksi katsot minua noin?
        katsot pelkkää peilikuvaasi

Ei enää!
Kysymyksiä!

        Kapteenin loki 9/12/0000
        olen palaamassa entiseen tilaani
        toivottavasti pysyn hengissä kunnes
        löydämme maata jälleen.
        ja toivoa
        se on ainoa
        POIS!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot