Vetovoima

Runoilija Hänki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kortit on jo jaettu.
 

Se on outo voima
Vetovoima

Se vetää meitä maailman tuuliin
vetää väsyneet multiin nukkumaan
vetää kiinni maailman kultiin
se vetää kiinni rakkauden hekumaan

Ja jos irti päästää uskallat
olet jo kiinni jossain uudessa
ja jos revitkin itsesi kappaleiksi
muuttuvat ne vetovoimaksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot