Arvoisa valamiehistö, tuomari, olen valmis.

Runoilija Hänki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kortit on jo jaettu.
 

Aurinko nousee jälleen

Suo valoa vaeltaville sieluille
mutta nämä sielut eivät sitä kaipaa
tällaista

He kaipaavat kuun valoa, valehtelevaa
sitä kalpeaa loistoa, jossa he
voivat kätkeä itsensä naamioiden taakse
valehdella valehtelevalle
suoda hetken harmoniaa niille
jotka valehtelevat etteivät sitä kaipaisi

vaellan itse ja näen
kuulun heihin kieltäen
onko se väärin
valehdella mitä on?

Tiedostaen, kykenemättä pakenemaan
koska totuus
ei kumarra valheelle.
Ja valhe
on lopulta uusi totuus.

(kirjoituksen takana valhe, suurempi kuin Antares.)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot