Elämän jumalaisuuden kaari

Runoilija Hänki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kortit on jo jaettu.
 

Prologi
Hyppivä peto
tylsistyi omaan lauluunsa
loi riitaisan kansan kumppaninsa kohtuun

I
Kaikki toiveet täytetään
kun ylität järven sävelen
sähkölinjojen määränpäiden.
Näin sanotaan.

II
Varmista turvalukko kiväärin
tuhkakupin veitsi mukaasi sillä
tällä matkalla ei kaivata
verenkohisijoita ja valtojen väkiä.

III
Haluat luovuttaa? Siinä pistooli!
Pasko housuusi ja
tukehdu vereen sillä
ratsastamme voittoon huomisaamuna.

Epilogi
Voi Tähdet!
Me tulemme luoksenne
ratsastamme laivoilla sähkölinjojen
järvien sävelen

ansaitsimmeko tämän
Keksimme sentään teidät!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot