Bethesda

Runoilija Hänki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kortit on jo jaettu.
 

Siellä vanheten istuu hän
lähteellä ikuisen nuoruuden
kirjoittaa
Vaikka juoda pitäisi!

Bethesda
Suurin!
Bethesda
Suurin!
Pylvääsi halkovat taivaan

Katselee huokaillen peilikuvaansa
ihastellen, rakastuen sen äärettömään
kauneuteen
On kuin maalaus, ehkä onkin

Bethesda
Suurin!
Bethesda
Suurin!
Pylvääsi halkovat taivaan

Koti armon
Koti julmuuden
Sillä siellä,
Sinne hylkiö lähetetään
Ja siellä hän parantuu!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rikkonaisena Bethesdaan, kokonaisena ylös laulamaan tätä runoasi!

 

Käyttäjän kaikki runot