Pieni maailmanparantaja

Runoilija Henskuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sisälläni myrskyää,
kyyneleitä valuu poskilleni.
Olkoon tämä itkuni omistettu kaikille niille eläimille,
joita ihmiset kohtelevat julmasti.
Olkoon tämä itkumyrsky kuolleelle kissanpojalle tienposkessa,
jota kukaan ei haudannut.

Maailmanparantajaksi minua ei voi kutsua, mutta oikeudenmukaisuutta ylistän.
Olkoon tämä vuodatus kaikille niille metsille,
joita ihminen synnittömästi tuhoaa.
Olkoon tämä viha omistettu kaikille tehtaille,
jotka saastuttavat maapallomme.

Yksin en paljon tehdä voi,
mutta toivottavasti vihani kuulette.
Olkoon tämä muistomerkki niille lapsille,
jotka eivät ole toivottuja tähän maailmaan.
Olkoon tämä runo kaikille maailman hauraille yksilöille, jotka elämä on musertanut.

Minä välitän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suoraan sydämestä. Tää on hieno runo kaikin puolin muru.

Suoraan sydämestä. Tää on hieno runo kaikin puolin muru.

tosi ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot