Tänään kasvoin ainakin viisi vuotta

Runoilija Henskuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään katsoin viimeisen kerran huonettani
omana.
Tänään olen iso tyttö,
en itke,
pysyn kovana.

Tänään koko elämäni on muutamassa
pahvilaatikossa,
vaikka en oikeastaan tarvitsisi kuin
tähtisilmäsi meidän
kaksiossa.

Tänään olen valmis keräämään lapsuuden muistot sisäiseen arkistooni,
säilyttämään ne huolella sydämessäni
lopun elämääni.

Tänään isä lupasi ostaa pääsiäiseksi suklaamunia.

Tänään nuorruin ainakin viisi vuotta.

Selite: 
Muutto kotoa pois herättää tunteita.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot