Tulkoon kesä

Runoilija Henskuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen leudon tuulen hiuksissani,
muistan kesän tuoksun nenässäni.
Askel on kevyt kuin enkelillä,
huolet on siirretty huomiselle.
Hiekka rapisee varpaiden välissä,
kuumottaa kummasti jalkapohjissa.
Taivas on täynnä pumpulipilviä,
pehmeitä ja hymyileviä.
Tätä hetkeä varten tunnen olevani syntynyt,
tätä kesää olen kauan odottanut.
Tulkoon villi kesä,
en murehdi ainuttakaan hetkeä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aah, kesä. Ja ruoholle tuoksuva Tellu. (+itikoitten syömät ohimot.) Tulipa hyvä mieli.

 

Käyttäjän kaikki runot