Etupihan asukas

Runoilija Henskuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vilkutan sinulle joka päivä,
kun lähdet kouluun.
Toivotan hyvää huomenta,
kun katsahdat ikkunaan.
Värikkäillä lehdillä yritän
piristää päivääsi,
kauniina ruska-aikoina
väritän synkkää syksyäsi.

Yritän saada sinut iloitsemaan
keväisestä tuulenvireestä,
nauttimaan auringon
pienimmästäkin säteestä.
Haluan sinun ripustavan
ensi kesänäkin
riippukeinun oksilleni,
sillä sitä vartenhan olen.

Minulle voit kertoa aina murheesi,
sillä olenhan etupihan ystäväsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot