Pihan pienet jalanjäljet

Runoilija Henskuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeässä kuulen enkelten kuiskivan,
kynttilän alla yhdessä juonivan.
Ikkunaan kertyy valkoisia huurrekohtia,
pöydällä makaa puoliksi syötyjä sydänpipareita.

Pihatiellä loistaa kaksi tuikkua,
hämärässä valaisevat jokaikistä lumihiutaletta.
Kuin tomua taivaalta ripottelee,
tähtineitosten tanssahdellessa iloisena taivaalla.

Kuusen alle kätketty pieni kultainen paketti
tuo joulumielen jokaisen sydämeen.
Liekö tonttunen sen tuonut, sitä tiedä en.

Nyt sydän täynnä on iloa,
joulun rauhallista riemua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpöisen satumainen on runosi.
Ihana !

 

Käyttäjän kaikki runot