Toukokuun 21.

Runoilija Henskuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tällaisina päivinä,
joina kesä tekee tuloaan,
tahtoisin kuiskata korvaasi:
rakastan sinua.

Tällaisina päivinä,
joina voikukat huojuvat tuulessa,
haluaisin pitää sinua kädestä.

Tällaisina päivinä,
joina villasukat täytyy laittaa syrjään,
tahtoisin suudella sinua niskaan.

Tällaisina öinä,
joina aurinko ei laske enää ollenkaan,
tahtoisin sinun olevan täällä.

Tällaisina päivinä,
joina odotus tuntuu piinaavalta,
toivoisin ajan lentävän perhosen siivillä.

Selite: 
Ikävä omaa kultaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot