Nimetön

Runoilija e50ff5d690881ed3da68a5b1a957d293

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauneus.
Maailmassa sitä on paljon, sitä osakseen tahtooko?
Ei.
Sen kaiken turmelisi, pilaisi.
Osakseen tätä puolta maailman liittäisi.
Parempi kauniin on olla kaunis,
kuin että kanssaan henkisesti kuolis.

Oletteko nähneet linnun kauniin,
öljyyn peittyneen?
Sitä olisi, aallossa tämän, toinen ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot