Siunattu uni

Runoilija e50ff5d690881ed3da68a5b1a957d293

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki murheen uurteet kasvoiltasi poissa.
Hento hymy huulillasi, kultaiset hiukset pitkin lakanaa.
Ikkunasta kiipeää aamunkoiton aurinko, joka saa kasvosi säteilemään korostettua kauneutta.

Osittain päälläsi oleva peitto kertoo kehosi kuvaelmaa, joka täydellisyydellään luo harmonian tuntua.
Itse aika on pysähtynyt kunnioittamaan tätä hetkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:)
pidin tästä, jotenkin veikeä runo, erilainen kuin runot yleensä.:)

"Osittain päälläsi oleva peitto kertoo kehosi kuvaelmaa, joka täydellisyydellään luo harmonian tuntua." Kivasti sanottu. Ja kauniistikin. "Itse aika on pysähtynyt kunnioittamaan tätä hetkeä."

 

Käyttäjän kaikki runot